Tre år!

img_5072
Hej bloggen,
Länge sedan sist! I min mail ramlade det nyss in ett mail där det stod att bloggen skulle tas bort om den inte uppdaterades. Då kikade jag in här och fick då se att det just idag är tre år sedan bloggstarten för Gula Pärlor! Så grattis till alla som följt och bidragit till denna blogg!
Lovade några av eleverna att denna blogg skulle finnas kvar, så med detta inlägg så har jag precis räddat bloggen från att raderas.
Hoppas ni har det fint alla Gula pärlor?
//Gammelfröken C

2 comments
 1. Tre år sen?! Var det verkligen så länge sen??
  Jag känner mig gammal😂😂
  Tackar tackar för räddningen i alla fall❤️

 2. Tack Carina, du la en fantastisk grund, så åtminstone Leo fortsätter trivas 🙂

  Vi håller tummarna för att Linnéa kommer få dig som fröken sen 🙂

  God jul och tack för tre fantastiska år!

  Charlotte (mamma till Leo M.L.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *